Bemutatkozás

logo

Kommunál-JUNK Kft.

A Saubermacher-Magyarország Kft. 2013. novemberi kivonulásával a Dorogi Többcélú Kistérségi Társuláshoz tartozó településeknek, így Dorog Városának is biztosítani kellett a térségben keletkező kevert települési hulladékok folyamatos elszállítását és a lakosság számára is zökkenőmentes átállás lebonyolítását.

2013. decemberében konzorciumra lépett a többségi tulajdonú önkormányzati cég a Kommunál-Junk Közszolgáltató Nonprofit Kft. (szállítás), a hulladékgazdálkodás területén nagy tapasztalattal rendelkező Vertikál Nonprofit Zrt.-vel (számlázás).

Január elsejével a Vertikál-Junk néven pályázó konzorcium tíz évre szóló közbeszerzést nyert el a hulladékszállításra-ártalmatlanításra, amely Dorogon és a térség további tizennégy településén szolgáltat.

 

Társaságunk a Dorogi Kistérség 15 településén- közel 15.000 ezer ingatlannál- végez kommunális hulladékbegyűjtést- és szállítást a hét 5 napján, valamint házhoz-menő rendszerben biztosítja a műanyag- és fém valamint a papír és  szelektív és zöld hulladékok elszállítását.

 

Annavölgy

Bajna

Csolnok

Dág

Dorog

Epöl

Kesztölc

Leányvár

Máriahalom

Nagysáp

Piliscsév

Sárisáp

Tokod

Tokodaltáró

Úny

 

Fentiek értelmében a Kommunál-JUNK Közszolgáltató Nonprofit Kft. az alábbi feladatokat látja el a Dorogi Kistérség településein:

    • Lakossági és gazdálkodó partnerek kommunális hulladékának begyűjtése- és átrakóállomásra történő szállítása (EWC 20 03 01)

 

    • Lom hulladékok begyűjtése- és átrakóállomásra történő szállítása (EWC 20 03 07)

 

    • Szelektív hulladékok begyűjtése- és átrakóállomásra történő szállítása (EWC 15 01 01, EWC 15 01 02)

 

    • Szállítás ügyfélszolgálati irodájának működtetése