Lomtalanítás

 

zold_level

Lomtalanítás évente egyszer, házhoz menő rendszerben
FIGYELEM!
Ezúton értesítjük Önöket, hogy lomtalanításra előjegyzést irodánk 2017. december 1-től regisztrál a 2018. évi január-február-március hónapokra.
.
.
2017. évi Október-November-December hónap lezárult!
.
.
Megértésüket köszönjük!
 

Annavölgy, Bajna, Csolnok, Dág, Dorog, Epöl, Kesztölc, Leányvár, Máriahalom, Nagysáp, Piliscsév, Sárisáp, Tokod, Tokodaltáró, Úny település lakosai az egész év bármely szakában igényelhetik a lomtalanítást előre leegyeztetett időpont alapján. (FONTOS: adott szállítási napra meghatározott számú ingatlant tudunk csak előjegyezni)

Lomtalanítás tájékoztatója- LETÖLTÉS

Fontos információ
Kitehető lom mennyisége/ingatlan: 3 m3

Lomok kihelyezése: az előre leegyeztetett szállítási napon reggel 8 óráig.

Kollégáink az előre leegyeztetett napon elszállítják a lomokat. (szállítás: 08:00-18:00 óráig)

Kérjük, hogy a lomokat a lakóháza előtti, járműveinkkel jól megközelíthető közterületre helyezzék ki úgy, hogy az a forgalmat ne akadályozza, illetve ne okozzon balesetet!

Nem tartoznak a lomtalanítás körébe:
– gally, salak, trágya, szalma, egyéb növényi és állati hulladék, építési és bontási törmelék, egyéb mezőgazdasági, ipari hulladék
– elektromos, elektronikai készülékek (pl: TV-készülék, hűtőgép, mosógép, monitor, fűnyíró)
– veszélyes hulladékok, gumiabroncs
– heti hulladékszállítás körébe tartozó háztartási, valamint gazdálkodói- vállalkozói tevékenységből származó háztartási hulladékhoz hasonló hulladék

Kitehető lomok:
– bútordarabok, székek, ágyak, ágybetétek, matracok, szőnyegek, kerti bútorok és konyhai lim-lomok stb.

Időpont egyeztetés: ugyfelszolgalat@kommunaljunk.hu vagy személyesen a 2510 Dorog, Bécsi út 79-81. sz alatt hétfő: 13:16:00 és szerdai napokon 08:00-12:00 és 13:00-16:00 között.
(Lomtalanítást Társaságunk csak korlátozott számban tud biztosítani adott szállítási napon.)

Társasházak lomtalanítása
Társasház lakóinak egyéni lomtalanítást nem tud Társaságunk biztosítani, így a közös képviselőket arra kérjük, hogy az időpont és a részletek egyeztetése miatt vegyék fel a szállítással a kapcsolatot az alábbi e-mail címen: ugyfelszolgalat@kommunaljunk.hu vagy személyesen dorogi irodánkban.