Zöld hulladék

zold

2017. évben áprilistól-  novemberig tart a zöld hulladékok begyűjtése és komposztáló telepre történő szállítása.

 

A levágott füvet és egyéb lágy szárú növényeket csak és kizárólag BIOLÓGIAILAG LEBOMLÓ zsákban szállítja el társaságunk a megjelölt szállítási napokon. (Az egyéb zsákban kihelyezett kerti hulladékot a Kommunál-JUNK Kft. munkatársai nem szállítják el!)

Zöld hulladék szállítás NAPTÁR- LETÖLTÉS

 

Valamennyi ingatlanhasználó részére évi 8 db 120 literes zsákot térítésmentesen biztosít a VERTIKÁL Nonprofit Zrt., melyek átvétele az illetékes helyi Önkormányzatnál történik.

 

Dorog Város lakossága a gyűjtéshez szükséges biológiailag lebomló zsákokat az alábbi időpontokban vehetik át a Dorogi Polgármesteri Hivatalban (2510 Dorog, Bécsi út 79-81.):

Hétfő: 13:00-16:00 óráig

Szerda: 08:00-12:00 és 13:00-16:00 óráig

Amennyiben ügyfélfogadási napon nem tudják átvenni a zsákokat, úgy kérjük, hogy az alábbi telefonszámon vagy e-mail címen egyeztessenek időpontot:

06-33/737-765                              ugyfelszolgalat@kommunaljunk.hu

Az ingyenesen biztosított 8 db zsákot bármilyen csoportosításban kihelyezhetik az ingatlanhasználók, tehát egy szállítási napon több zsákot is elhelyezhetnek az ingatlan elé, azonban az éves darabszámon felül társaságunk nem tud plusz zsákokat biztosítani a lakosság részére, azonban egyéb háztartási-, barkácsboltban stb… vásárolt biológiailag lebomló zsákot elszállítunk. (Kérjük a zsák megvásárlása előtt egyeztessen a szállítással.)

 

A szállítás minden alkalommal reggel 6 órakor kezdődik.

A zsákban kihelyezett zöld hulladék közé kommunális hulladék NEM kerülhet.

 

 

 

 

 

Zold_jaratterv_2017-page-001