Tisztelt  Ingatlanhasználók!

 

Ezúton tiszteletteljesen tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk (Kommunál-JUNK Kft.) és a Vertikál Nonprofit Zrt. 2016. szeptember 1-től egységesíti a szelektív hulladékgyűjtés rendszerét a Dorogi Térség településein. (Annavölgy, Bajna, Csolnok, Dág, Dorog, Epöl, Kesztölc, Leányvár, Máriahalom, Nagysáp, Piliscsév, Sárisáp, Tokod, Tokodaltáró, Úny)

Ennek értelmében Társaságunk kibővíti a szelektíven gyűjthető frakciókat további haszonanyagokkal.

A fejlesztés keretében járataink a műanyag szelektíven gyűjthető hulladékokkal együtt a fém hulladékokat is elszállítják majd, valamint a műanyag frakcióban elhelyezhetőek lesznek a PP jelzéssel ellátott műanyagok is. (pl: joghurtos, tejfölös, margarinos doboz)

A fém hulladékokat a műanyag hulladékokkal együttesen (egy zsákban, a PET-es gyűjtő zsákban) gyűjthetik majd az Ingatlanhasználók.

 

A Kommunál-JUNK Kft. kéri a Tisztelt Önkormányzatok és a Lakosság türelmét, amíg az átálláshoz szükséges új tájékoztatókat Társaságunk elkészíti.

Az új tájékoztató anyagok várható elkészülésének ideje: 2016. augusztus 15. melyek a www.kommunaljunk.hu honlapon lesznek megtekinthetőek és letölthetőek.

Az új egységes szelektív hulladékgyűjtési rendszer 2016. szeptember 1-től lép érvénybe.

Megértésüket és szíves türelmüket köszönjük!

Comments are closed.

Post Navigation