Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a budakalászi hulladékudvar 2020. május 7-től újra látogatható lesz a megszokott nyitvatartási időben ( Cs-P 14-18, Szo 8-12 óráig) természetesen a megfelelő óvintézkedések betartásával.
A koronavírus okozta járványügyi helyzet miatt a hulladékudvar működtetése során az alábbi védelmi szabályok kerülnek alkalmazásra:

A hulladékudvarokban egyidejűleg kizárólag egy személy tartózkodhat.
A beszállított hulladék pakolásáról, és annak a hulladékudvarban történő elhelyezéséről minden ingatlanhasználónak magának kell gondoskodnia. A helyszínen lévő kollégánk természetesen koordinálja és segíti a lakosságot a hulladék elhelyezésben.
Valamennyi szükséges adat, igazolvány felvételére szóban történő bediktálás útján kerülhet sor, a személyes iratok átadását mellőzni kell, de azok bemutatása szükséges.
Az 1,5 m távolságot az ügyintézés során be kell tartani.
A hulladékudvar területén tartózkodás időtartama alatt az ügyfelek csak olyan távolságra és annyi időre hagyhatják el a járművüket, ami a hulladék lepakolásához szükséges.
A várakozás ideje alatt kérjük tartózkodjanak gépkocsijukban.
A hulladékudvarba történő belépés ideje meghosszabbodik, emiatt kérjük szíves türelmüket. Felhívjuk a figyelmet, hogy a hulladékudvarba kizárólag védőeszközben (maszkban és kesztyűben) lehet belépni. Kérjük ezekről gondoskodni szíveskedjenek!
Ugyanakkor kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy ezen szolgáltatást csak végső esetben vegyék igénybe a járványhelyzetre való tekintettel. Amennyiben lehetséges, használják továbbra is a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtést.

A pandémiás helyzetre való tekintettel, az NHKV Zrt. engedélyével, a kollégáink védelme érdekében a házhoz menő lomtalanítást sajnos még nem áll módunkban újraindítani, többek között a legfontosabb közszolgáltatási feladatok (kommunális-, szelektív-, zöld hulladék gyűjtés) ellátásának zavartalan működtetése érdekében. Azonnal értesítjük a Tisztelt Lakosságot, ha lehetőségünk lesz ezen szolgáltatást is újraindítanunk.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Comments are closed.

Post Navigation