Milyen haszonanyag frakciókat gyűjthetek szelektíven?

 Társaságunk házhoz menő rendszerben biztosítja a műanyag (pl. üdítős, ásványvizes PET palackok (PET)), fém (pl. öblített alumínium italos dobozok (sörös és üdítős)) valamint a papír (pl. kartondoboz, hullámpapír, irodai papír, füzet) hulladék elszállítását.

 

Milyen zsákban helyezhetem ki a szelektív hulladékokat?

 A szelektív haszonanyagok bármilyen áttetszőbb zsákban kihelyezhetőek az adott szelektív szállítási napon. A fekete zsákban elhelyezett frakciók NEM kerülnek elszállításra.

 Fontos információ

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a szelektíven gyűjtött haszonanyagokat az előre meghirdetett napon, a megszokott módon – reggel 6 óráig- szíveskedjenek kihelyezni az ingatlan előtti közterületre oly módon, hogy a zsákok jól látható helyen legyenek elhelyezve és a közlekedés biztonságát ne veszélyeztesse, valamint a közterületet ne szennyezze.

A szelektív hulladékbegyűjtő gépjármű elhaladása után kihelyezett zsákokat nem áll módunkban elszállítani, járművet nem fordítunk vissza, illetve kiemelten kérjük, hogy a munkavégzésünk folyamatos, zavartalan és balesetmentes ellátása érdekében a szállító járművet semmilyen esetben ne közelítsék meg!