Vertikál Nonprofit Zrt.

vertikallogo

Vertikál Nonprofit Zrt.

Cím: 8154 Polgárdi, Bocskai út 39.

Telefonszám: 06-22/576-070, 06-22/366-029

Lakossági ügyintézés: penzugy@vertikalrt.hu

Közületi ügyintézés: kozulet@vertikalrt.hu

Honlap: www.vertikalzrt.hu

Telefonos ügyfélszolgálat:

Hétfő: 7:00 – 16:00;
Kedd: 7:00 – 16:00;
Szerda: 7:00 – 19:00;
Csütörtök: 7:00 – 16:00;
Péntek: 7:00 – 13:00 óráig

Bemutatkozás

A Vertikál Zrt. több mint 20 éves múltra tekint vissza a hulladékgazdálkodási és a településüzemeltetési szolgáltatások területén. Társaságunk 1991-ben – többségi önkormányzati tulajdonnal – alakult részvénytársasággá Polgárdi székhellyel, dolgozóink létszáma 83 fő. A két évtized alatt a Zrt. szakmai befektetőként – a helyi önkormányzatokkal szoros együttműködéssel – több azonos tevékenységet ellátó cégben szerzett érdekeltséget, ezáltal kialakítva a Vertikál cégcsoportot, mely napjainkban már egységes arculatával, országos szintű, komplex hulladékgazdálkodási rendszert működtet, ezáltal képes a települések igényeinek megfelelő ellátására kistérségekben és a nagyobb régiókban egyaránt. Vertikál cégcsoportot alkotó szolgáltató szervezetek által ellátott lakosszám közel 650.000 fő.

Fő tevékenységi köreink:

  • köztisztasági tevékenység (települési szilárd hulladékgyűjtés, -szállítás, -kezelés valamint szelektív hulladékok előkezelése, hasznosítása),
  • veszélyes hulladék begyűjtés,
  • hulladékkereskedelem,
  • építőipari tevékenység (mélyépítés, magasépítés, kommunális hulladéklerakó telepek építése, hulladéklerakók rekultivációja)
  • városüzemeltetés, településtisztasági tevékenység,
  • parkfenntartás,
  • környezetvédelmi-mérnöki tanácsadás,
  • pályázati tevékenység, projekt-előkészítés.

Tevékenységünket a vevői megelégedettség és az állandó megbízható minőség figyelembevételével végezzük, a minőségi-, a környezetirányítási, valamint a munkabiztonsági menedzsmentrendszerek elvárásainak megfelelően, ISO, valamint OHSAS minősítéssel, a szakembergárda folyamatos képzésével, megfelelő eszközparkkal.

A szolgáltatási színvonal szakmai megalapozásának és fejlesztésének biztosításának érdekében a cégcsoport tagjai a Miskolci Egyetemmel és a gödöllői Szent István Egyetemmel együttműködve már 10 éve számos K+F projektet valósítottak meg, a településeken keletkező hulladékok komplex feldolgozási és hasznosítási technológiájának a kifejlesztése érdekében. A kutatási eredmények a hulladékgazdálkodási rendszerek üzemeltetésével foglalkozók számára környezetvédelmi szempontból megfelelő, gazdaságos és hatékony megoldást kínálnak a lerakásra kerülő hulladékmennyiség csökkentésére, valamint a hulladék anyagában történő hasznosítás és az energetikai hasznosítás arányának növelésére.

Nagy hangsúlyt fektetünk az iskolákkal, egyesületekkel, szervezetekkel való együttműködésre, részt veszünk a környezettudatos életre való felkészítésben, és nevelésben, a környezetvédelem fontosságára való figyelemfelkeltésben, megfelelő PR tevékenységgel, bemutatókkal.

Kialakítottuk azt a holding típusú szervezeti rendszert, ahol az önkormányzati tulajdonú cégek önállósága megmarad, ugyanakkor a Vertikál Zrt. megadja azokat a szakmai segítségeket, amelyek egy hatékony kommunális szolgáltatási rendszer működéséhez biztosítják a feltételeket, mert Közös célunk a tiszta környezet!